30 mai 2018

Concursul International de Dans Sportiv „Bacău Dance Open”

0 Comentarii
Municipiul Bacău alături de Clubul Sportiv Adamas Bacău, sub egida Federației Române de Dans Sportiv – FRDS și a Federației Mondiale de specialitate – WDSF, invită băcăuanii la Concursul Internațional de Dans Sportiv „Bacău Dance Open”, ediția a II-a.
Sunt așteptați la această ediție peste 1500 de sportivi din Rusia, Ungaria, Italia, Israel, Bulgaria, Spania, Cehia, Irlanda, Germania și Republica Moldova. Printre aceștia se numără perechi de top mondial, cum ar fi Alessandro Bosco-Laura Nolan (Irlanda) la secțiunea dansurilor Standard sau Guillem Pascual-Rosa Carne (Spania) la secțiunea dansurilor Latino-Americane. România va fi reprezentată de perechi prestigioase, cum ar fi Ștefan Grigore-Laura Filipescu, nr. 17 mondial la secțiunea dansurilor Latino-Americane.
Competiția internatională se desfășoară în perioada 01- 03 iunie, la Centrul de Afaceri și Expoziții, după următorul program: în fiecare zi, de la ora 8.30, vor fi câte 5 programe, respectiv la 8.30; 11.30; 15.00; 17.30 și 19.30, iar galele de seară sunt programate la ora 19.30.
În prima zi de concurs vor evolua formațiile, iar în următoarele două zile se vor desfășura  concursuri naționale de clase și concursuri internaționale, unele cu licență WDSF.
Competițiile vor fi jurizate de arbitri din 10 țări alături de cei mai buni 21 de tehnicieni români ai momentului.
Municipiul Bacău sprijină Concursul Internațional de Dans Sportiv „Bacău Dance Open” cu suma de 72.500 lei  și punerea la dispoziție a Pavilionului Expozițional din cadrul Centrului de Afaceri și Expoziții.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu