14 iunie 2018

Giorgiana Lupu aleargă pentru Betania la Maastricht Mooiste 2018

0 Comentarii
Una dintre beneficiarele Centrului de Integrare a Tinerilor Betania, atleta Giorgiana Lupu, a fost invitată să participe la competiția umanitară Maastricht Mooiste 2018. Evenimentul este o inițiativă a de Wanna Help Olanda, o organizație umanitară care are drept scop susținerea copiilor și a tinerilor provenind din centrele de plasament din România. Ediția din acest an a competiției este dedicată Asociației Betania, mai precis strângerii de fonduri care să susțină costurile aferente întreținerii beneficiarelor acestui proiect.
Centrul de Integrare a Tinerilor Bacău are o capacitate  de 22 locuri în trei casuţe de tip familial. Acestea se compun din sufragerie, o bucătărie, două băi şi patru dormitoare. Totodată, Centrul dispune şi de un atelier de croitorie, unde cele interesate pot învăţa această meserie. Admiterea tinerelor în Centrul de Integrare este finalizată prin semnarea unui contract de acceptare a programului. Beneficiarii acestuia nu formează un grup stabil pentru o perioadă determinată. Pe masură ce se realizează paşi importanţi în sensul integrării sociale a unora dintre tinere, acestea părăsesc centrul, iar altele le iau locul. În primele 6 luni, beneficiarele proiectului dispun de toate serviciile centrului

Giorgiana Lupu are în palmares peste 50 medalii și diplome la diferite competiții și, așa cum singură recunoaște, sportul este modul ei de viață. Giorgiana a fost invitată să ia parte la această competiție pentru că știe cum este să crești fără susținere din partea familiei și pentru că vrea să fie alături de Betania și de celelalte beneficiare ale organizației.gratuit. În următoarea perioadă, beneficiarele participă financiar cu plata a jumătate din chiria stabilită de coordonatorul de program, urmând ca, în ultima perioadă de şedere în centru, să se achite chiria integrală.
Succes Giorgiana! Mulțumim Wanna Help pentru implicare!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu