23 iunie 2018

Schimb de experienta Romania - Republica Moldova pe tema educatiei parentale

0 Comentarii
Consiliul Județean Bacău a fost gazda unui schimb de experiență și bune practici organizat de Reprezentanța UNICEF în Romania și Asociația HoltIS România, având ca temă principală educația parentală. La această întâlnire au participat specialiști în educație din județul Bacău și reprezentanți ai Ministerului Educației, Ministerului de Interne, Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova.
Prezent la acest eveniment, președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu a făcut o trecere în revistă a derulării parteneriatului cu UNICEF România, concretizat prin Proiectul „Incluziune socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunității”, implementat în parteneriat cu Ambasada Norvegiei și Guvernul României. ”Ne bucurăm că acest proiect implementat cu succes la nivelul județului Bacău a constituit un exemplu de bune practici și va sta la baza elaborării unui pachet legislativ care vizează serviciile integrate la nivelul comunității”.  
Discuțiile s-au concentrat pe prezentarea experienței de la nivel județean în desfășurarea programelor de educație parentală, pentru a oferi oaspeților moldoveni o imagine de ansamblu asupra principalelor strategii și abordări din acest domeniu. 
Din delegația Republicii Moldova au făcut parte Alex Petrov - UNICEF Moldova, Maria Vrânceanu - Ministerul Educației, Eduard Babcinetchii -  Ministerul de Interne, Gheorghe Trofin - Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Anatol Gremalschi – consultant la Institutul de Politici Publice și Mariana Butnaru, reprezentanta unui Centru de educație al copiilor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu