14 august 2018

Rompetrol a inaugurat inca o statie de carburanti in Bacau

0 Comentarii
In data de 13 august, Rompetrol a inaugurat a 3 a unitate din Bacau pe strada Milcov 5A. O investiti de 1,1 milioane de dolari care ofera cel mai bun carburant de pe piata, dar si mancaruri de cea mai buna calitate. La inaugurare a fost prezent Vlad Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International și director general al Rompetrol Downstream, dar si reprezentanti ai mass-media locala.
Noua statie ofera in premiera pentru Bacau un punct de incarcare electric, serviciu oferit gratuit clientilor Rompetrol care detin masini electrice si hibride.
Statia noua se adreseaza in special locuitorilor municipiului Bacau, aceasta avand doua pompe cu carburanti Efix si EfixS, servicii multimedia, servicii de Wi fi, modalitati moderne de plata, dar si restaurantul ''Hei'' care are mancare sanatoasa.
Evenimentul a fost marcat si de un workshop sustinut de Barista Laurentiu Stefan, dublu campion national si vice-campio national in cadrul Brewers Cup, fost reprezentant al Romaniei la Campionatul National de Barista.







0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu