15 septembrie 2018

Spiritul civic dăinuie în sufletul jandarmilor

0 Comentarii
In data de  15.09.2018, jandarmii din cadrul subunității din localitatea Podu Turcului au continuat acțiunile derulate în cadrul campaniei Lets do it, Romania! și la o familie cu probleme sociale, cu cinci copii, o familie greu încercată de nevoile vieții.

Încă de dimineață, la fel ca și colegii lor din cadrul unității, jandarmii de la grupa de ordine publică Podu Turcului au participat la ampla campanie de ecologizare derulată la nivel național și intitulată sugestiv “Let’s do it, Romania!”
Acțiunea benevolă a colegilor noștri nu s-a finalizat odată cu colectarea gunoaielor și deșeurilor depozitate necorespunzător ci a continuat și în scopul ajutorării unei familii nevoiașe din localitate.
Fiind cunoscuți pentru desele lor acțiuni de acest gen, jandarmii inimoși s-au deplasat la locuinţa acestei familii, s-au oferit să îi ajute pe membrii familiei în gospodărie, le-au oferit copiilor cadouri constând în jucării, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, ghiozdănele si rechizite, dulciuri, fructe şi le-au indeplinit dorinţa de a urca în maşina Jandarmeriei, un moment foarte emoţionant pentru ei.
Surpriza pe care le-au facut-o jandarmii a fost motiv de mare bucurie pentru acești copii care le-au promis jandarmilor că vor fi, la fel ca şi până acum, ascultători şi cuminţi.
A fost o misiune specială , o acţiune care poate demonstra că în orice moment, prin solidaritate şi sprijin reciproc, ne putem aminti că trăim alături de oameni care au nevoie de ajutorul şi sprijinul nostru.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu