18 octombrie 2018

Festivitatea de deschidere a anului scolar - Structura de Învătământ a SNPAP - Arad

0 Comentarii
În data de 16.10.2018 începând cu ora 11.00, la Penitenciarul Arad a fost organizată festivitatea de deschidere a noului an școlar, în cadrul Structurii de învățământ Arad, arondată Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna.
Structura de învățământ Arad școlarizează pentru al doilea an consecutiv  un număr de 59 de elevi, ceilalți 202 elevi fiind școlarizați în cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna.
La acest eveniment au participat în calitate de invitați Înaltpreasfințitul Arhiepiscop dr. Timotei Seviciu - Arhiepiscop al Aradului, Pc. Preot capelan Florin Smarandi - coordonator al preoților de penitenciare, Pc. Pr. Marius Gabriel - Consilier social în cadrul Arhiepiscopiei Aradului și Pr. Vlad Onet - preot capelan al Penitenciarului Arad.
Evenimentul a fost organizat  cu sprijinul domnului subcomisar de penitenciare dr. Dan Halchin - director al Penitenciarului Arad, căruia i s-au alăturat întregul colectiv de profesori și personalul cu funcții de conducere din cadrul penitenciarului.
Festivitatea a debutat cu intonarea imnului național, a continuat cu slujba de binecuvântare a promoției, urmată de discursul oficial de deschidere susținut de către directorul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna și directorul Penitenciarului Arad.
Invitații prezenți au adresat felicitări elevilor pentru decizia de a deveni agenți de penitenciare, apreciindu-i pentru opțiune și urându-le mult succes în cariera aleasă, exprimându-și totodată convingerea că vor contribui cu succes la procesul de reintegrare al deținuților.


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu