18 aprilie 2019

Noi servicii si modificari incepand cu 31 Martie la Blue Air

0 Comentarii
Incepand cu data de 31 martie 2019, noile politici Blue Air vor fi optimizate si adaptate nevoilor pasagerilor.
Astfel, vom relaxa bagajul de cala aferent familiei tarifare Clasic, de la 20 la 23 de kg. In acest fel, pasagerii care opteaza pentru acest tip de bilet se vor putea bucura de un bagaj mai incapator.
Pasagerii au posibilitatea de a efectua check-in-ul online gratuit. In functie de familia tarifara aleasa, perioada disponibila in care acesta se poate efectua difera dupa cum urmeaza:
  • Light – check-in-ul este deschis cu 3 zile inainte de plecare
  • Clasic – check-in-ul este deschis cu 7 zile inainte de plecare
  • Premium – check-in-ul este deschis cu 30 zile inainte de plecare




Serviciul de check-in online este disponibil pentru marea majoritate a rutelor. Este indicat ca, inainte de efectuarea check-in-ului, sa verificati lista cu aeroporturile care fac exceptie de la aceasta regula. 
In cazul in care zborul ales este cu plecare din sau spre unul din aeroporturile listate ca exceptie, pasagerii pot efectua check-in-ul la aeroport, gratuit.
De asemenea, cei care achizitioneaza bilete Blue Air, au posibilitatea de a adauga contra-cost si serviciul de Imbarcare prioritara, acesta fiind disponibil pe versiunea de mobil si tableta. Pentru moment, acest serviciu este disponibil pentru zborurile cu plecare din Bucuresti (OTP), Bacau (BCM), Cluj-Napoca (CLJ), Iasi (IAS) si Sibiu (SBZ).
Reamintim tuturor pasagerilor ca pot avea un singur bagaj de mana dat fiind spatiul limitat de depozitare la bord, astfel limitam orice disconfort sau intarzieri ale zborului.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu