11 octombrie 2019

Festivitatea de deschidere a anului scolar 2019 – 2020 - Scoala Natională de Pregătire a Agentilor de Penitenciare Târgu Ocna

0 Comentarii
Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna a organizat in data de 11 octombrie 2019, începând cu ora 10.00, FESTIVITATEA DE DESCHIDERE a anului şcolar 2019 – 2020, eveniment ce marchează debutul noii generații de elevi în demersul pregătirii profesionale ca viitori agenți de poliție penitenciară.
Anul acesta, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna pregătește un număr de 240 elevi români pentru sistemul penitenciar românesc, dintre care 60 elevi vor urma cursurile în cadrul Structurii de Învățământ Arad, arondată Școlii noastre. Acestora li se vor alătura și 9 elevi selectați de către Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova.
Evenimentul a debutat cu intonarea imnului național, discursul oficial de deschidere a anului școlar, rostit de către directorul Școlii Naționale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, continuând cu înmânarea cheii Școlii de către şeful promoției 2019 – ”NICOLAE BĂLCESCU”, reprezentantului elevilor din anul școlar 2019 – 2020.
Festivitatea de deschidere a continuat cu binecuvântarea elevilor de către preot capelan Florin SMARANDI, preot coordonator al preoților din sistemul penitenciar, căruia i s-a alăturat preot Paul Vamanu, din cadrul Penitenciarului Spital Târgu Ocna.
Au luat cuvântul domnul comisar șef de poliție penitenciară Cristian PLEȘA, directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, domnul Ștefan ȘILOCHI, primarul orașului stațiune Târgu Ocna și doamna profesor Dana STURZU, inspector de specialitate în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Bacău
Alături de elevii Școlii au fost și reprezentanți ai Poliției din Târgu Ocna, ai Penitenciarului Spital Târgu Ocna, precum și ai Centrului Educativ Târgu Ocna.
Festivitatea s-a încheiat cu vizionarea momentelor importante din cadrul  festivității de absolvire a promoției 2019 –  ”Nicolae Bălcescu”.


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu