21 octombrie 2019

Sanctiuni aplicate de jandarmii bacauani

0 Comentarii

În perioada 14-20 octombrie 2019, jandarmii băcăuani au aplicat 133 de sancţiuni contravenţionale cu avertismente  şi amenzi, valoarea  totală a amenzilor  depăsind  suma de 29000.
             Jandarmii băcăuani au constatat 6 fapte cu caracter penal, constatate în mod independent sau în cooperare cu poliţia.
             De asemenea, în data de 17 octombrie, orele 21.00, plt.maj. Pavăl Vasile, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, aflându-se în timpul liber a găsit o geantă de culoare neagră într-un restaurant din municipiul Bacău.
             Jandarmul a solicitat sprijinul unui martor pentru a identifica bunurile din geantă și a descoperit că în interiorul acesteia se aflau mai multe documente, dar si suma de 310 lei.
            Plt.maj. Pavăl Vasile a mers la adresa mentionată în documente, unde a reușit să identifice proprietarul bunurilor, a restituit geanta cu documnte și suma de 310 lei.
             La aflarea veștii că i-au fost găsite bunurile, bărbatul a fost foarte bucuros, iar familia  i-a mulțumit jandarmului pentru ajutor.
Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată în mod direct sau prin apelarea  numărului unic de urgenţe – 112.     

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu