8 octombrie 2012

Curs de parapsihologie in Bacau

0 Comentarii
Initiem procedura de inscriere pentru cea de-a doua serie de cursanti in domeniul numerologiei din Bacau in perioada 22 octombrie -28 octombrie 2012.

Ne vom intalni 7 zile consecutive, timp de cel putin 5 ore/zi. Ne intalnim pentru mai bine de 35 de ore de informatie concentrata si structurata, prezentata in maniera interactiva, din domeniul unei stiinte cu aplicabilitate practica imediata si concreta: Numerologia . Conceptele, tehnicile si metodele impartasite voua va vor fi tot atatea instrumente de lucru in tranzitia pe care v-o ofer de la “Vreau sa am, vreau sa fac, vreau sa fiu” la “Pot sa am, pot sa fac, pot sa fiu” .
Cursul in numerologie, nu numai sub aspectul teoretic cat, mai ales, sub aspectul  practic . Densitatea temelor abordate este aproape exhaustiva pentru domeniu. Tot ceea ce veti invata va va fi arma si scut in viata : de la modalitati de calcul, interpretare si valorificare a matricei psiho-energo-informationale la modalitatile de corelare a celor trei nivele ale realitatii, de la modalitati de identificare a graficului energetic al fiecarui an pana la recomandari concrete de folosire a rezultatelor obtinute in scopul slefuirii tuturor fatetelor bunastarii personale, de la identificarea treptelor pe care trebuie sa le urcam pe scara fericirii pana la tema atat de controversata a manipularii si modelarii realitatii prin numerologie. Si acestea sunt doar varful icebergului informational care va va fi prezentat la curs.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu