8 octombrie 2012

Dincolo de Secret

0 Comentarii
Stravechea arta psiho-spirituala hawaiiana, Ho`oponopono, prin care psihoterapeutul dr. Ihaaleakala Hew Len a vindecat un intreg sanatoriu, fara ca macar sa vada vreodata vreun pacient , este transmisa in Romania prin oamenii de la Zero Limite. In data de 11 octombrie va avea loc la Bacau o conferinta de 4 ore despre "starea Zero Limite” si cum sa ajungi acolo unde Energia Vitala curge ca inspiratie Divina fara limite.
Participantii sunt invatati cum sa se raporteze la cine sunt ei, ce sunt problemele si cum pot fi solutionate problemele prin stergerea amintirilor nedorite fara investitii costisitoar si cautari fara sfarsit. Totul se desfasoara in interiorul tau, indiferent unde esti si oricat de ocupat esti. Scopul principal al acestui process este sa descoperim Divinitatea din noi insine. Ho'oponopono este un cadou extraordinar, care ne permite sa dezvoltam o relatie functionala cu Divinitatea din noi insine si sa invatam sa o rugam ca greselile noastre prin ganduri, vorbe, fapte sau actiuni sa fie curatate in fiecare clipa. Esenta acestui proces este libertatea, libertatea totala fata de trecut.

Pana la sfarsitul conferintei, participantii vor intelege : Cum sa stie si sa aprecieze cine sunt cu adevarat. Care este structura psiho-spirituala a fiintei umane; Cum sa potenteze functionarea Legii Aractiei in viata lor. Ce inseamna sa aiba o problema si cum sa o rezolve. Cum sa se raporteze numai la Sine si la Creatorul Divin. Cum sa experimenteze Iubirea dincolo de orice intelegere. Ce sunt nivelele de constiinta si influenta lor; Cum sa stie ce-si doresc cu adevarat de la viata; Care sunt cateva dintre instrumentele Hoòponopono Speaker : Claudiu Bratu, co-fondator Zerolimite Romania Locaţia : Bacau. Data : 11 Octombrie 2012; Orele 17:00 – 21:00 Investitia 70 de ron. Intrarea se face pe bază de înregistrare prealabilă prin e-mail sau telefon, cu minim 3 zile in avans.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu