1 noiembrie 2013

Captura de tigari facuta de agentii locali

0 Comentarii
In data de 24.10.2013, in jurul orelor 08.20, agentii locali, aflati in exercitarea atributiunilor de serviciu in Piata Centrala a municipiului, au observat-o pe numita, M.Andreea-Simona, de 24 ani , din Bacau, in timp ce cobora  dintr-un taxi cu un bagaj voluminos. 

Fiind cunoscuta ca una dintre persoanele, care comercializeaza tigari de contrabanda in interiorul pietei, aceasta a fost oprita in vederea legitimarii si verificarii bagajului, prilej cu care, in geanta de mana, au fost depistate un numar de 210 pachete tigari, insumand 4200 tigarete de provenienta Republica Moldova si Ucraina. Cu acest prilej a fost invitat la sediul Politiei Locale pentru verificari si soferul masinii care a transportat-o pe susnumita, pentru verificarea documentatiei prevazute de lege, intrucat, cu prilejul altor verificari au mai fost depistati taximetristi, care acceptau, contra unor sume de bani sa transporte tigari de contrabanda. Acesta a negat orice implicare in aceasta situatie, fiind sanctionat cu 1000 lei pentru ca nu a eliberat bon fiscal pentru calatoria facuta si  avertizat ca, pe viitor, sa evite orice asociere cu persoanele care efectueaza acte de comert ilicit.
A fost dispusa masura de predare a numitei M. Andreea-Simona  si a cantitatii de tigarete catre lucratorii Directiei Judetene pentru Accize si  Operatiuni Vamale Bacau, care vor dispune masurile legale de confiscare a marfii si de sanctionare a acesteia.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu