17 iunie 2016

Sparge tiparele si „Schimbă perspectiva” cu Freeway

0 Comentarii
Noua campanie Freeway îți schimbă perspectiva, pentru ca tu să vezi lumea altfel vara asta. Trebuie doar să încerci Freeway de la Lidl, băutura carbogazoasă cu gust de Cola, portocale sau lime! În plus, vei putea câștiga sute de premii surprinzătoare, de care să te bucuri alături de prieteni.
Gustă Freeway și lasă-te surprins de noi perspective. Și nici măcar nu va trebui să te pregătești în vreun fel pentru asta. Trebuie doar să privești atent. Pentru că în fiecare loc se poate ascunde ceva ce nu ai observat până acum. Cu fiecare pas pe care îl faci poți surprinde o lume mai colorată și mai interesantă. Și așa, experiențele obișnuite se transformă în experiențe inedite. Ce poate fi mai plăcut și mai surprinzător?
Răcorește-te cu o băutură carbogazoasă cu gust de Cola și încearcă Freeway la 0,33L la doar 1.15 lei. Sau te poți bucura de același gust, fără zahăr, cu Freeway Cola 0% zahăr (1.15 lei/0,33L). Poți opta și pentru Freeway Orange (0.89 lei/0,33L) sau Freeway Lime (1.15 lei/0,33L), care îți vor transforma o zi obișnuită într-una plină de aventuri interesante.

Petrece o vară altfel împreună cu prietenii tăi! Sparge tiparele și bucurați-vă de libertatea de a vedea lucrurile altfel împreună cu Freeway Cola (1.99 lei/2L), băutura carbogazoasă perfectă pentru o petrecere pe malul mării sau pentru a te răcori într-o zi însorită.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu