22 septembrie 2024

Un nou proiect FSC dedicat seniorilor din Satul Seniorilor Milly


Fundația de Sprijin Comunitar (FSC) derulează un nou proiect „O viață frumoasă și mult respect pentru seniori vulnerabili!”, cofinanțat de Consiliul Județean Bacău care își propune să  îmbunătățească și să dezvolte servicii integrate și de calitate pentru persoanele vârstnice aflate în îngrijire rezidențială. Acesta vizează atât îmbunătățirea infrastructurii și a dotărilor, cât și organizarea de activități menite să crească bunăstarea beneficiarilor.

Obiectivul general al proiectului vizează imbunătățirea conditiilor de locuit si a serviciilor oferite persoanelor vârstnice îngrijite în regim rezidențial la „Satul Seniorilor Milly” din Buhuși, alături de celebrarea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, prin care dorim să transmitem un mesaj puternic de respect, empatie și angajament pentru asigurarea în derularea serviciilor dedicate și adaptate nevoilor acestei categorii vulnerabile.

 

Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Bacău, prin Programul finanțărilor nerambursabile din bugetul propriu pentru anul 2024, conform Legii nr. 350/2005. Durata proiectului este de 3 luni, iar activitățile au demarat începând cu data de 22 august 2024.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu