Producătorii locali din județul Sibiu sunt, din această săptămână, parte a celui mai amplu program de susținere a lor, după ce Profi a deschis Raftul cu Bunătăți Locale în Sibiu și Șelimbăr. Producătorii locali sunt încurajați să ducă mai departe obișnuința bunătăților făcute după rețete tradiționale și sunt ajutați să ajungă mai ușor la consumatori grație programului demarat de Profi, rețeaua românească de magazine.
Raftul cu Bunătăți Locale oferă gustul autentic și sănătos al unor produse proaspete din carne, lactate, patiserie, miere curată, bere artizanală, sucuri naturale și vinuri din soiuri alese. Pentru început, aproape 20 de producători alimentează Raftul cu Bunătăți Locale din magazinele Profi selectate din județul Sibiu.
„Raftul cu Bunătăți Locale este cea mai naturală și sinceră declarație de dragoste pentru România și români, pentru meșteșugul autentic și artizanii gustului bun. Ne asigurăm că ceea ce este bun și sănătos își găsește loc în retailul modern. Profi ajută micii producători locali care gătesc ca pentru propria lor familie să ajungă la cât mai multe familii din România, iar cei care vin în magazine pot regăsi gusturile autentice, din ingrediente atent selecționate, meșteșugite cu dragoste de micii producători din județul Sibiu. Toți producătorii care constatăm că fac bunătăți ce merită descoperite și savurate se regăsesc pe platforma Via Profi, iar de azi produsele lor și-au găsit loc și la Raftul cu Bunătăți Locale din magazine Profi selectate din județul Sibiu, putând astfel ajunge la cât mai multe familii”, a declarat Călin Costinaș, Director General adjunct Profi.
Zilnic, Raftul cu Bunătăți Locale își întâmpină cu prețuri mici clienții din Sibiu la Profi Super din Str. Semaforului 14, Profi Super din Str. Lungă 67 și Str. Nicolae Iorga 52, dar și în Șelimbăr, la Profi Super din Str.Mihai Viteazul 292.
Toate produsele sunt puse la vânzare în cantități limitate și doar în magazine selectate pentru a permite producătorilor să își păstreze modul de preparare și calitatea tradiționale, fără a insista pe cantitate. Accentul este pus pe prospețime și producția artizanală specifică fiecărei localități sau zone în care acestea sunt expuse la Raftul cu Bunătăți Locale.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu