31 august 2009

Au catigat tot

0 Comentarii

Au câştigat tot ce se putea la Turneul Municipiului Bacău. Ştiinţa Muncipal Dedeman n-a lăsat nimic oaspeţilor. În vitrina cu trofee, studenţii au pus la loc sigur 3 cupe: au fost cea mai bună echipă, Igor Moskalenko a fost golgeterul turneului, iar Shota Tevzadze a fost desemnat cel mai bun portar.

Ştiinţa Municipal Dedeman a pus capăt unei pregătirii de vară, care a durat mai bine de două luni. Studenţii au terminat sărbătorind, pentru că la Cupa Municipiului Bacău elevii lui Otto Hell şi Gabriel Armanu au câştigat tot ce se putea. Au avut cea mai bună echipă, cel mai bun portar şi cel mai bun marcator.
Grecii de la AC PAOK Salonic au plecat cu mâna goală, dupa o singura victorie. Pe locul al treilea a încheiat HC Odorhei, iar Universitatea Bucovina Suceava a terminat pe doi. În aplauzele publicului studenţii au primit Cupa Municipiului Bacău, trofeu de moral care rămâne anul acesta în vitrinele clubului Ştiinţa.

Cel mai bun marcator a fost desemnat Igor Moskalenko. Interul băcăuan a înscris 26 de goluri în 3 partide. Emoţiile i-au copleşit atât pe handbalist, cât şi pe preşedintele Consiliului de Administraţie al asociaţiei TOP Sport, Constantin Apostol.

Ultimul, dar nu cel din urmă, a fost premiat Shota Tevzadze, cel mai bun portar al turneului.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu