26 august 2009

Misiune imposibila pentru Timisoara

0 Comentarii
FC Timisoara va juca astazi (n.r. miercuri), de la ora 21:45, cu VfB Stuttgart, intr-un meci din mansa retur a play-off-ului pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Misiunea banatenilor este cu adevarat una imposibila, dupa ce au pierdut prima mansa, pe teren propriu, cu 2-0, si sunt lipsiti in retur de aportul a doi dintre cei mai importanti jucatori, Dan Alexa si Artiom Karamian, suspendati datorita cumului de cartonase galbene.

"Stim ca toti ne dau invinsi singur dupa rezultatul din primul tur, insa mergem la Stuttgart pentru a ne juca sansele", a spus Nelutu Sabau.

De partea cealalta, antrenorul "svabilor", Markus Babbel, a declarat: "Ne asteapta inca 90 de minute dificile, insa soarta intalnirii e in mainile noatre."

In ultimele cinci meciuri oficiale, timisorenii au inregistrat o victorie, trei remize si o infrangere, in timp ce nemtii au patru victorii si un egal.

Pentru aceasta disputa, Ioan Ovidiu Sabau nu va putea conta pe Dan Alexa si Artiom Karamian, care sunt suspendati, dar nici pe Magera, accidentat. Un alt semn de intrebare este Parks, care nu este refacut complet. Babbel, in schimb, nu are probleme cu lotul, doar Hleb acuzand o mica accidentare si va fi, foarte probabil, menajat.

Echipele probabile:

VfB Stuttgart: Lehmann - Celozzi, Tasci, Delpierre, Magnin - Khedira, Hitzlsperger - Gebhart, Elson - Pogrebnjak, Marica.
Antrenor: Markus Babbel.

FC Timisoara: Pantilimon - Bonfim, Nibombe, Cisovsky, Latovlevici - Stancu, Bourceanu, Scutaru, Arman Karamyan - Bucur, Parks .
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Arbitrul intalnirii va fi italianul Roberto Rosetti, care va fi ajutat de asistentii Paolo Calcagno si Stefano Ayroldi.
Are sanse de calificare Timisoara?

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu