29 august 2009

Steaua II Bucureşti - FCM Bacău 1-1 (0-1) / Doar o repriză şi o remiză!

0 Comentarii
După cum s-a desfăşurat prima repriză, senzaţia lăsată era că băcăuanii nu pot scăpa cele trei puncte din jocul cu echipa a doua a Stelei. Gazdele au avut momente în care au controlat jocul, dar FCM a dat senzaţia că are controlul
Mai mult, în min. 31, Vraciu deviază cu capul până la Simao, acesta îl driblează pe portarul Lungu şi Ionuţ Mihai, în tentativa de a evita golul, înscrie în propria poartă: 0-1. Rezultat cu care avea să se încheie şi prima parte a jocului.
În a doua repriză lucrurile s-au schimbat radical. Steaua a jucat mai bine, şi-a creat ocazii de gol, în timp ce FCM a lăsat senzaţia că vrea să păstreze rezultatul de la pauză. Ocaziile la poarta lui Manea s-au înmulţit şi, în min. 60, Rusu a adus egalarea la o ezitare a apărării băcăuane. Tot Rusu a fost aproape de 2-1 câteva minute mai târziu, dar reluarea sa a trecut pe lângă poartă. În finalul jocului totuşi băcăuanii puteau câştiga, lovitura liberă executată de Dobârceanu punându-i mari probleme portarului Lungu.

FCM Bacău a câştigat un punct în deplasare, însă jocul formaţiei nu a fost cel aşteptat. Trupa lui Poenaru a jucat doar o repriză, prima, în partea a doua galben -albaştrii fiind dominaţi de cei de la Steaua II.
Steaua II: Lungu - Mustaţă, Ionuţ Mihai Rada, Tininho - Filip, Bejan, Lazăr, Abuzătoaie - Bâtfoi, Simion. Au mai jucat Iacob, Rusu.
FCM Bacău: Manea - Mihălăchioaie, Spiridon, Kalai, Dobârceanu - Simao, Taban, Ad. Câmpeanu, Boboc - Vraciu, I Radu. Au mai jucat Dediu, Petrea şi Dutciuc.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu