3 septembrie 2009

Se va deschide un Second Hand cu haine de firma

7 Comentarii
In Bacau, s-au deschis un magazin Second Hand cu o gama larga de articole de îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, produse textile şi accesorii; ocazional şi articole de încălţăminte firma:Reebok, Adidas, Nike, Puma, Diadora, Fila, Versace, si multe altele

Magazinele Blauenstein din Bacau pot fi gasite pe str. Marasesti nr 114, str. Mioritei nr 2. Acestea mai sunt in urmatoarele orase:Brasov, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc,Miercurea Ciuc, Targu Secuiesc.
Deschiderea magazinelor va fi pe 7 septembrie.

7 Comentarii:

Anonim says:
24 septembrie 2009 la 20:09

bai vrajeala ce haine de firma sunt? nu vezi ce uzate si ce naspa sunt? sau la tine au doar etichetele valoare? laba ce esti !

Anonim says:
29 decembrie 2009 la 20:49

nu vezi ce miros au ? nu inteleg de ce organele abilitare nu iau masuri ? ori au primit spaga, la fel ca si cei care i-au promovat cu atat de multa TRAMBITA !!!!!!!!!!!!!

Mega Bacau says:
29 decembrie 2009 la 22:21

Nu am de unde sa stiu ce mirois au...
Am mai auzit de la alt user al siteului ca acel magazin este defapt o porcarie.
Am criticat magazinul in articolul acesta:http://megabacau.blogspot.com/2009/09/marea-pacaleala.html

limpedutaa says:
19 ianuarie 2010 la 23:42

in bucuresti nu se va deschide ? plzzz datimi si mie un rasp :* poooooooooooooop

Mega Bacau says:
20 ianuarie 2010 la 01:10

Momentan nu stiu nimic despre acest lucru.Citeste articolul acesta si poate te vei convinge de ce nu merita sa mergi la un astfel de magazin http://www.megabacau.blogspot.com/2009/09/marea-pacateala.html

Anonim says:
20 ianuarie 2010 la 21:58

Atat de mult tamtam si foarte multa vrajeala ca sunt haine de firma,in conditiile in care toate hainele Englezesti sunt fabricate de acele firme ce cu straduinta acest ,, smecher ,, de etnie maghiara ( NU INTELEG CUM DE A AVUT TUPEUL SA DESCHIDA MAGAZINE IN MOLDOVA---SUNT TARE CURIOS DACA UN ROMAN AR AVEA CURAJUL SA FI DESCHIS MAGAZINE LA EL IN TINUTUL MAGHIAR SI DACA AR FI AVUT SORTI DE IZBANDA IN MAGHIARIME ? ) le-a etalat pe toate geamurile magazinelor.Se vede clar ca totul e golaneala, exact ca si cei de la VISUL IMAGINATIEI care TREC PE AFISE IN MAGAZINE CU MULT TAM TAM PRETURI MICI DE 3-4-5-6-7- LEI LA PRODUSE SI IN PARANTEZA ---SAU PRET PE UNELE. DAR DE FAPT NICIUN PRET DIN ACELEA MICI NU EXISTA PE VREUN PRODUS. SI DIN NOU ESTE FOARTE CURIOS DE CE ORGANELE ABILITARE NU IAU MASURI ???????????? Toti sunt cumparati cu niste firfirei si niste carpe vechi ????

Anonim says:
13 octombrie 2010 la 00:21

da asa este carpe vechi sa te stergi undeva ha ha

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu