11 februarie 2010

Google Buzz, o noua retea de socializare

0 Comentarii
Google Buzz va fi reteaua de socializare care vrea să concureze Facebook, cea mai mare retea de socializare care are peste 400 de milioane de utilizatori.


Compania Google a lansat Buzz, un nou serviciu integrat Gmail prin care încearcă să concureze reţeaua de socializare Facebook şi site-ul de micro-blogging Twitter.
Buzz permite utilizatorilor facă, în timp real, schimb de mesaje, poze sau clipuri video. Utilizatorii pot posta update-uri publice sau private şi împărţi conţinut de pe site-uri precum Twitter, YouTube, Flickr şi Picassa.
Update-urile sunt adăugate automat în pagina de profil a utilizatorului. Serviciul Buzz va dispune şi de o variantă pentru telefoanele mobile prevăzute cu sistemul de operare Android.

Serviciul va fi lansat marti si va fi disponibil pentru 176 de milioane de ultilizatori, care vor putea accesa reteaua de socializare din bara laterala din interiorul casutei de email de la Google. Reteaua de socializare va fi disponibila si pentru cei care intra pe internet cu ajutorul telefoanelor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu