13 februarie 2010

Investitie reusita sau fiasco?

2 Comentarii
In urma lucrarilor de 5 miloane de lei noi din Gara Bacau, lucrurile se prezinta astfel:

In fata Garii si in sala principala, in care se afla ghiseele, te impiedici la tot pasul de chistoace de tigari. La fel si pe peron, gratie fumatorilor needucati.
Pe la colturi, peretii au inceput sa prinda igrasie, iar apa prelinsa a coscovit varul. Asta in cel mai fericit caz, fiindca in anumite portiuni tavanul a inceput sa se umfle si sa plezneasca din cauza infiltratiilor.Pe alocuri, geamurile au inceput sa crape, iar usile se inchid greoi.

Si ca si cum acestea nu ar fi de ajuns, in Gara, isi duc veacul diversi boschetari si cersetori de care te poti impedica la tot pasul.

2 Comentarii:

Anonim says:
16 februarie 2010 la 22:03

Pacat ca asa poarta de intrare are Bacaul...Ar trebui si mai multe servicii non-stop, defapt doar un chiosc amarat e undeva, pe peron...Candva functiona la etaj un restaurant;asa ar parea o capitala de judet europeana.Informatie de tranzit lipsa, reclame macar de-ar fi-investitia in publicitate e 0, nimeni nu-i curios pe acolo sa fie vizibil-au si dreptate!la cat de bine e administrata locatia!

Anonim says:
16 februarie 2010 la 22:12

Pacat cu asa poarta de intrare in Bacau! Servicii 0-presa de tranzit0, puncte non-stop lipsa, doar un chiosc amarat pe peron. Candva functiona un restaurant la etaj...ce s-a intamplat cu el? Administraorii locatiei n-au interes sa mentina macar curatenia iar panotajul publicitar de aceea lipseste. Cine sa fie intersat sa-si faca vizibilitate in gara Bacau?Desi tranzit se face si public de segmentat, slava Domnului...Pacat ca la Bacau cam lipsesc de vreo 3-4 ani ideile!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu