12 februarie 2010

Penny Market se va deschide pe 17 februarie!

3 Comentarii
Nu mai este mult pana cand Penny Market din Bacau se va deschide. Acesta isi va deschide portile miercuri, pe 17 februarie. Locatia noului magazin este:Str. Izvoare Nr. 2.
Magazinul Penny Market deschis in Bacau are o suprafaţă de 750 mp şi un sortiment de peste 1400 de articole (alimente de bază, conserve, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume – fructe, non food), orientat în totalitate către nevoile, dorinţele şi sugestiile clienţilor.

3 Comentarii:

Simona says:
14 februarie 2010 la 22:15

Inspirata totusi deschiderea acestui hipermarket in acea zona, ptr ca targetul lor, corespunde cu populatia din acea zona, ca si profil de cumparator . In oras, langa insula de agrement exista Plus Discount...Competitia in piata se va da intre hipermarketuri in viitor, disputandu-si cote de piata.Concurenta e in folosul clientilor in fond. Succes la debut! Consultant marketing, Simona S.

Simona says:
14 februarie 2010 la 22:23

Foarte bine, concurenta e in folosul consumatorilor. Inspirat este si amplasamentul pentru ca vizeaza targetul din acea zona,langa insula de agrement aflandu-se Plus Discount ce e pe aceeasi linie:mass market;Succes la debut! Simona S. -Consultant marketing

Anonim says:
14 februarie 2010 la 22:32

Foarte bine, concurenta e in folosul consumatorilor. Lupta pentru cote de piata se va da intre hipermarket-uri. In Bacau pe acelasi segment, mass-market, se mai afla Plus Discount(Insula agrement) ceea ce face inspirata alegerea locatiei in zona Izvoare. Bafta la debut! Simona S.-Consultant Marketing

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu