12 februarie 2010

Ziua boschetari, noaptea milionari

2 Comentarii
Pe vremurile acestea de criza sunt multi escroci care profita de mila trecatorilor invocand fel de fel de defecte fizice, majoritatea dintre ele fara suport real, folosindu-se de acest subterfugiu pentru a-i pacali pe ceilalti.

Mai concret, aceste metode de a face bani au capatat o amploare deosebita in tara naostra, acest lucru datorandu-se lipsei de informare a populatiei care poate fi usor pacalita atunci cand in fata lor se afla o persoana cu asazise defecte fizice. De exemplu,, un boschetar de lux castiga in jur de 3 milioane de lei vechi pe zi
Bineinteles ca Bacaul nu este ocolit de asemenea specimene care isi fac veacul pe strazile din oras, poluand atat fonic cat si vizual linistea trecatorilor.
In concluzie, noi traim in tara tuturor posibilitatilor!

2 Comentarii:

Visinel Balan says:
14 februarie 2010 la 17:47

Cititnd subiectul zilei am constatat, ca esti interesat de gasirea unor solutii privind acest fenomen. Care este planul meu... prin vara voi demara o campanie de spionaj a acest indivizi si ulterior realizarea unui material pe propaganda. Crezi ca ai accepta invitatia mea de a participa alaturi de mine si cine mai doreste sa facem ceea ce am amintit anterior? Daca da te astept alaturi de mine.
Iti urez o saptamana placuta.

Cu rspect, Visinel Balan
www.impreunapentrubacau.ro

Auroloacul sau boschetarul says:
16 mai 2010 la 21:33

da ce sa spun interesant dar vezi tu nu toata lumea este la fel poate alti abia castiga o paine si sa iti mai zic ca sa fac 15 lei pe o zi trebui sa dimineata pana seara sa am bani sa manac si sa merg si la net , unde sa dormi cand este iarna acum este vara este mai super , dar asa sa sti si tu cum este viata ...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu