25 iunie 2010

Noutati Cinema City 25.06 - 1.07.10

0 Comentarii
The Twilight Saga: Eclipse

 Miercuri - Joi - 19:30"

Bella se afla in fata unei decizii foarte grele : il iubeste enorm pe vampirul Edward,insa nu poate renunta la dragostea ei pentru varcolacul Jacob. Desi relatia ei cu cel din urma nu mai este atat de stransa, ea face tot posibilul pentru a redeveni prietenii buni care erau odata.  
Cum Bella este ca un magnet ce atrage pericolul, isi da seama ca este urmarita in continuare de Victoria, care si-a propus sa o ucida cat mai curand. Dar cum ea este una singura si nu poate face fata membrilor familiei Cullen, planul ei este sa isi creeze o armata de vampiri nou-nascuti : puternici si aproape imposibil de stapanit. 




Les herbes folles

Vineri - Joi - 15:40, 17:50, 20:00, 22:10
Marguerite Muir este o dentista pariziana trecuta de prima tinerete, necasatorita, independenta si cu toane, careia ii este furata poseta plina cu bani, carduri de credit si acte de identitate in timp ce intentiona sa-si cumpere o pereche de pantofi dintr-un magazin. 
Portofelul rosu al femeii este gasit intamplator intr-o parcare de catre Georges Palet, un barbat insurat si somer, tata a doi copii, care traverseaza criza specifica varstei a doua si ascunde un secret teribil din trecut. Intrigat de brevetul de pilot pe care il gaseste in portofelul pagubasei, Georges devine obsedat de Marguerite si face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a o intalni, insa femeia nu este interesata initial sa il cunoasca pe bunul samaritean care i-a restituit actele furate si chiar se simte amenintata si agasata de insistentele lui. Pasiunea comuna pentru aviatie si curiozitatea pe care i-o starneste Margueritei strainul care o tot contacteaza contribuie la implicarea celor doi intr-o serie de aventuri romantice, in care sunt prinsi fara voia lor politistul Bernard de Bordeaux, sotia barbatului pe nume Suzanne si prietena femeii pe nume Josepha.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu