15 iulie 2010

Catena in" campanie responsabila"

0 Comentarii
De pe 19 mai, cu prilejul implinirii a 50 de ani de la aprobarea contraceptiei la nivel mondial , lantul de farmacii Catena a demarat campania de sanatate si responsabilitate sociala:" Un copil dorit e un copil iubit!- Metode contraceptive ale secolului XXI".
Programul se deruleaza si in Bacau si e initiat de Anca Vlad, presedintele FILDAS GRUP si are la baza informarea, educarea si preventia, reunind 800 de farmacisti si asistenti din farmaciile Catena si are sprijinul comunitatii medicale.
In cadrul campaniei, care va dura cinci ani si care este condusa de directorul de proiect Alina Anton, se vor organiza in scoli, licee si facultati sesiuni de informare ce vor fi desfasurate de o echipa de specialisti si se vor oferi servicii de catre sustinatorul programului, farmaciile Catena. Aceste servicii constau in reduceri prin intermediul Cardului pentru elevi si studenti Catena, precum si in promotii. 100.ooo de brosuri informative vor fi distribuite gratuit, la nivel national.

Si pentru ca sezonul estival a sosit, impreuna cu tentatiile sale, campania prevede si promovarea metodelor contraceptive moderne pe litoral.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu