2 iulie 2010

Centrul Comunitar Motoseni

0 Comentarii

Miercuri, 30 iunie 2010, preşedintele Consiliului Judeţean Bacău,Dragoş Benea a participat la festivitatea de inaugurare a Centrului Comunitar Fântânele, comuna Motoşeni realizat de Fundaţia de Sprijin Comunitar în parteneriat cu Consiliul Judeţean Bacău în cadrul proiectului «Servicii Integrate şi Inovatoare pentru România» finanţat din fonduri oferite de Guvernul Norvegiei prin Programul Innovations Norway.

Centrul Comunitar este un centru multifuncţional şi reprezintă unul dintre cele mai importante obiective din zona cea mai săracă a judeţului, în cadrul căruia urmează să fie găzduite grădiniţa satului Fântânele, “Clubul cu Lipici”, Centrul de zi pentru vârstnici, cabinetul medical al viitorului medic de familie, un centru de activităţi pentru adolescenţi şi tineri, dotat cu sală de calculatoare şi bibliotecă, birourile echipei de îngrijire la domiciliu din comună şi multe alte activităţi comunitare. De toate aceste servicii vor beneficia locuitorii din şase comunităţi limitrofe satului Fântânele, însemnând aproape 2000 de persoane.

La eveniment au participat alături de preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, directorul DGASPC Bacău şi primarii din cele 10 comune beneficiare ale proiectelor FSC în parteneriat cu Consiliul Judeţean Bacău. Deasemenea, au fost prezenţi colaboratori şi susţinători ai Fundaţiei de Sprijin Comunitar şi o mare parte din locuitorii satului Fântânele.

Programul festivităţii de inaugurare a cuprins discursuri ale oficialităţilor prezente la eveniment, un scurt program artistic pregătit de copiii înscrişi deja la “Clubul cu Lipici», vizitarea şi prezentarea spaţiilor şi dotărilor centrului.

În discursul său, preşedintele Consiliului Judetean Bacău, Dragos Benea a arătat importanţa centrului comunitar în această zonă defavorizată, mulţumind pentru întregul sprijin partenerilor norvegieni care au făcut posibil acest proiect.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu