2 iulie 2010

Tarom a aderat ca membru-plin la alianta SkyTeam

0 Comentarii
TAROM a semnat Acordul de Pre-aderare la Alianţa SkyTeam în data de 7 mai 2008 şi a aderat la SkyTeam in data de 25 iunie ca membru cu drepturi depline, încheind astfel un proces de aderare care a durat 2 ani;
Transportatorul Naţional al României, care operează zboruri către 45 de destinaţii - adaugă încă 12 noi destinaţii în reţeaua SkyTeam, compusă din 898 de destinaţii, în 169 de ţări;
Pasagerii TAROM vor beneficia de toate avantajele oferite de SkyTeam: o vastă reţea de rute, conexiuni şi orarii de zbor avantajoase, mai multe frecvenţe de zbor şi posibilitatea de a câştiga şi folosi mile, zburând cu oricare dintre companiile membre SkyTeam.
TAROM - Compania Naţionala de Transporturi Aeriene Române - este mândră să anunţe, astăzi, aderarea sa la Alianţa SkyTeam, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Bucureşti. Prin aderarea TAROM la SkyTeam, alianţa îşi întăreşte poziţia în Europa Centrală şi de Est.


Începând de astăzi, pasagerii TAROM au acces la o reţea globală compusă din peste 898 de destinaţii din 169 de ţări şi beneficiază de conexiuni avantajoase, via aeroporturile internaţionale pe care se află bazele alianţei. De asemenea, pasagerii TAROM au posibilitatea de a câştiga şi folosi mile Flying Blue, utilizând orice companie aeriană membră SkyTeam.

În plus, pasagerii Flying Blue care au ajuns la nivelul Elite vor avea acces în peste 415 lounge-uri din aeroporturi din toată lumea, dar şi alte beneficii, precum check-in dedicat şi prioritate la transportul bagajelor în reţeaua SkyTeam. Pasagerii care sunt înscrişi în alte programe de fidelizare derulate de companiile aeriene membre SkyTeam au, de asemenea, posibilitatea de a câştiga şi folosi mile atunci când călătoresc cu avioanele companiei TAROM.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu