29 septembrie 2010

Incep "Zilele Bacaului 2010" !

0 Comentarii
Incepand cu 1 octombrie se va da startul manifestarilor Zilelor Bacaului. In fiecare toamna bacauanii petrec timp de o saptamana cu ocazia datei de 6 octombrie, cand a fost atestat pentru prima oara orasul Bacau, in anul 1408.
Dincolo de festivitati, muzica, mici, bere si alte surse de distractie, sarbatoarea isi propune sa organizeze festivaluri si targuri, contemporane, expl. - "Targul de Procoava" din Piateta Casei de Cultura, in efortul comunitatii locale de a-si afirma identitatea si de a-si promova patrimoniul cultural .

In Sedinta de azi a Consiliului Local se va hotari agenda noii editii a Zilelor Bacaului, insa dupa situatia dificila, dpdv economic de care si Bacaul e afectat, resursele financiare angajate vor fi "de criza", concentrarea facandu-se pe elementul local. Asadar, cei responsabili de entertainment vor fi "de-ai locului", importul de vedete de la centru fiind limitat .
Isi vor aduce insa aportul si primariile din Torino, Israel si Polonia prin acordurile ce Bacaul le are cu aceste orase si prin eforturile Camerei de Comert Bacau ce s-a concentrat in ultima perioada pe intarirea unor relatii economice in zona.

Vom reveni cu informari suplimentare privind desfasuratorul evenimentului.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu