21 septembrie 2010

Revelatia Express confirma !

0 Comentarii

La Bacau a avut loc, in weekendul acesta, a patra etapa a Campionatului municipal Liga Bergenbier.

Revelatia acestui inceput de editie, formatia Express, a confirmat forma buna in care se afla, invingand pentru a patra oara conscutiv si instalandu-se, alaturi de vechea campioana, Grafit Soccer Invest, la carma primei ligi bacauane.

Scorul obtinut de formatia Express - nou promovata in divizia I-a - in compania formatiei Afezam (8-4) descrie elocvent situatia de pe teren. Condusi de Liviu Solomon, jucatorii de la Express s-au miscat foarte bine, au jucat in viteza si au dat dovada de o tehnicitate care va conta mult in stabilirea clasamentului final. De altfel, in opinia managerului general al competitiei bacauane, domnul Gheorghe Burleanu, aceasta echipa, desi de-abia promovata, va trebui sa fie luata in serios de orice pretendenta la titlul de campioana.

Un alt meci interesant a fost cel dintre campionii en- trite, Grafit Soccer Invest, si ambitioasa formatie venita de la Onesti in campionatul bacauan – Nevila. Scorul final, 7-3 pentru campioni, i-a nemultumit pe onesteni, care au jucat, intr-adevar, foarte bine. Pe de alta parte, insa, pragmatismul campionilor este deja o marca inregistrata, acestia stiind sa apese pe accelerator doar atat cat este nevoie pentru a-si apropia victoria. Grafiti este o masina de fotbal ale carei angrenaje functioneaza in perfecta coordonare, comanda fiind preluata, in functie de zi si de dispozitie, de fiecare membru al acestei valoroase echipe. Duminica aceasta, la timona campionilor s-a aflat jucatorul Tiberiu Zamfirache, care a fost un excelent lansator de atacuri, dar si un eficient finalizator.
Despre liga a II-a, unde au avut loc trei meciuri, de remarcat este faptul ca cele sase echipe inscrise si-au luat in serios treaba si presteaza etapa de etapa jocuri de excelenta calitate, care nu ar umbri deloc competitia din prima liga. Liga a II-a este condusa de FC Bambus, neinvinsa dupa primele sase reprize ale noii editii de campionat.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu