15 septembrie 2010

Saptamana Mobilitatii Europene, la Bacau

0 Comentarii
In perioada 16 – 22 septembrie 2010, tarile Europei sarbatoresc a 9 a editie a Saptamanii Mobilitatii Europene.
Tema centrala a anului 2010 Travel Smarter, Live Better – Deplasandu-te inteligent, vei trai mai sanatos!. Această tema aduce in prim plan sanatatea si mobilitatea, urmare a intensificarii traficului de masini, in special in zonele urbane.

Pentru a sarbatori acest eveniment, primariile a 4 municipii/orase din judet (Bacau, Moinesti, Buhusi, Targu Ocna) s-au inscris ca participante/susţinatoare a acestui program si in colaborare cu APM Bacau, Inspectoratele de Politie municipale si orasenesti, Inspectoratul Scolar al Judetului Bacau prin unitatile de invatamant subordonate, au demarat actiunile propuse prin elaborarea si distribuirea de afise, pliante si alte materiale informative.

Ziua de 22 septembrie 2010 se va desfasura sub deviza : In oras fara masina!” , cand pe arterele principale ale oraselor Moinesti, Buhusi si Targu Ocna va fi intrerupta circulatia, iar scolile, institutiile publice, cetatenii vor fi invitati sa desfasoare jocuri si concursuri, plimbari in aer liber si alte actiuni recreative. In municipiul Bacau reprezentantii APM Bacau, impreună cu cei ai ARPM Bacau si Megan Hopper voluntarul Peace Corps Romania vor desfasura, incepand cu ora 10.00, pe aleile principale ale Parcului Cancicov, o serie de activitati instructiv – educative la care vor participa grupuri de 15-20 de elevi din scolile municipiului.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu