15 septembrie 2010

Straniu, canoanele lumii se inverseaza!

0 Comentarii
Imperfectiunile au devenit un trend in ultima vreme, scrie Sei di Moda. Astfel, au devenit foarte cautate modelele care au anumite imperfectiuni cum ar fi strungaretele. Ele sunt preferate pe podiumurile de moda asemeni fetelor care reprezinta frumusetea clasica cum ar fi Doutzen Kroes sau Miranda Kerr.

Tendinta se observa, dupa cum spune si Wall Street Journal, in aceste zile frenetice cand se petrece New York Fashion Week. Directorii de casting aleg modele cu cicatrici, strungarete, piercinguri sau tatuaje, care fac din acel model o persoana unica, inconfundabila. Iar in aceasta epoca in care ne conservam un scepticism cu privire la imaginile perfecte din cauza posibilitatii de a edita imperfectiunile digital, micile detalii care le fac unice pe femei au devenit elemente de autenticitate: “Originalitatea si autenticitatea sunt valorile cele mai importante ale noii generaii”, scrie Wall Street Journal.

Traim intr-o lume in care modelele la care ne raportam sunt mai mult decat imperfecte... Cu asemenea standarde de raportare confuzia e totala; Frumosul nu mai e ce a fost odata, valorile nu mai sunt valori!
Sau am devenit mai permisivi, mai intelepti?!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu