27 octombrie 2010

Ajutoare pentru caldura

0 Comentarii
Primăria Municipiului Bacău organizează acţiunea de depunere a cererilor pentru ajutoarele de căldură ce vor fi acordate pentru perioada 1 noiembrie 2010 – 31 martie 2011. S-au înfiinţat 8 puncte unde solicitanţii pot ridica şi depune cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru eliberarea ajutoarelor de căldură. Aceste documente se pot ridica şi depune în următoarele locaţii:

1. Primăria Municipiului Bacău, Calea Mărăşeşti nr.6;
2. Primăria Municipiului Bacău, sediul II (Piaţa Centrală), str. Pieţei nr.2;
3. Căminul pentru Persoane Vârstnice, aleea Ghioceilor, nr.2;
4. Poliţia Primăriei Municipiului Bacău, b-dul Unirii nr. 13;
5. Serviciul Public de Asistenţă Socială, str. Ştefan cel Mare, nr. 17A;
6. Serviciul Public de Evidenţă a Populaţiei, str. H.Coandă, nr. 2
7. SC CET SA Bacău – Centrul Relaţii Clienţi (fostul Punct Termic 42, în spatele magazinului Luceafărul);
8.SC CET SA Bacău, str. Chimiei nr.6.
Beneficiază de ajutoare de căldură, conform Hotărârii de Consiliu Local, nr 346/2010 familiile şi persoanele singure care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii:

- domiciliul în municipiul Bacău;
- să fie beneficiar al sistemului de furnizare a energiei termice produse în sistem centralizat de către SC CET SA Bacău, sau să solicite rebranşarea la acest sistem;
- veniturile medii lunare pe membru de familie, respectiv al persoanei singure să fie mai mici, sau egale, cu valoarea salariului mediu net pe anul 2010, respectiv 1.318 lei;

Toate persoanele sau familiile singure care nu sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire şi îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei pot solicita acest ajutor odată cu cererea de rebranşare aprobată de SC CET SA Bacău. Nu se percep taxe de rebranşare.

Ajutorul de căldură acordat de către Primăria Municipiului Bacău şi de către Consiliul Local pentru perioada 1 noiembrie 2010 – 31 martie 2011 va fi egal cu valoarea facturii la încălzire emise de SC CET SA Bacău.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu