29 octombrie 2010

Magie la Primarie

0 Comentarii
Viseaza consilierii bacauani la o asemenea sala...

Consilierii locali au votat sa puna mana pe cele patru sali de cinema din Bacau, desi termenul prevazut de lege a expirat de mai bine de un an.
Aflate intr-o stare avansata de degradare, cele cateva locatii in care au functionat sau mai functioneaza, mai mult alunga potentialii cinefili decat sa-i atraga. Reprezentantii municipalitatii sustin ca nu stiu inca ce vor face cu cele 4 cinematografe aflate pe lista pentru preluare, daca le vor rentabiliza...

Conform legii, noul proprietar este obligat sa faca proiectii cinematografice minimum 15 ani de la preluarea imobilelor si ca in termen de maximum 4 ani sa asigure prin investitiile necesare reabilitarea, dotarea si modernizarea salilor, dar... de unde banii pentru "dopo festival"?

Ar fi recomandata o modernizare a celor patru cinematografe din Bacau, tinand cont ca in jurul anilor '90 era ceva sa mergi la un film cu Piedone... Astazi alte vremuri, singurul cinematograf survivor este Cinema Central, atingand recordul celor 2-3 spectatori la un film.

Cu siguranta ne asteapta o Magie cinefila...

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu