6 octombrie 2010

“Comunitate, colaborare şi tehnologie inovativă în şcoli”

0 Comentarii
Fundaţia EOS România şi Microsoft România, vă invită să participaţi la FORUMUL INOVATORILOR ÎN EDUCAŢIE care va avea loc la Timişoara, în perioada 19-20 noiembrie 2010 şi va avea tema, “Comunitate, colaborare şi tehnologie inovativă în şcoli”.
Forumul Inovatorilor în Educaţieeste o provocare adresată cadrelor didactice care folosesc în mod inovativ TIC la clasă. Potenţialul creator al educatorilor este astfel stimulat să exploreze şi exploateze tehnologii moderne, cu scopul de a pregăti tinerii pentru viaţa în societatea informaţională şi în Economia Bazată pe Cunoaştere.

În acest context, toate cadrele didactice din Bacau, interesate sunt invitate să participe la forum, fie in calitate de delegati, fie cu proiecte educationale la concursul de proiecte didactice în domeniul utilizării noilor tehnologii în procesul instructiv-educativ.

Un număr de 60 de proiecte/activităţi educaţionale inovatoare vor fi selectate pentru a fi expuse și susținute în cadrul expoziției de proiecte a forumului. Un juriu experimentat format din reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului și Sportului, Fundaţia EOS şi experţi ai comunităţii educaţionale româneşti va selecta trei proiecte câştigătoare. Câştigatorii vor fi invitati să îşi prezinte proiectele în cadrul unor forumuri internaţionale similare, alături de cei mai inovatori educatori din Europa în primăvara anului 2011.
Termenul limită pentru înscrierea participanţilor este VINERI, 29 octombrie 2010.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu