19 octombrie 2010

A doua runda pentru spatiile verzi

0 Comentarii
Partidul Ecologist Roman, filiala Bacau organizeaza a doua runda a dezbaterii publice referitor la spatiile verzi din Bacau (prima runda aici).

Astfel, marti, 19 octombrie 2010, incepand cu ora 18.00, in fata Casei de cultura sunt invitati toti cei care doresc sa se opuna distrugerilor de spatiu verde din Bacau, care doresc sa faca parte dintr-o echipa dinamica pentru apararea drepturilor bacauanilor la un mediu sanatos, care doresc sa-si expuna in mod public nemultumirile referitor la gestionarea spatiilor verzi din Municipiul Bacau.

Fiecare participant la aceasta dezbatere va purta in jurul bratului drept o banderola neagra in semn de doliu pentru pierderea spatiului verde bacauan. Cei care nu reusesc sa-si procure o astfel de banda vor primi una de la membrii PER la fata locului. Dupa dezbaterea propriu zisa (circa 30 minute) toti participanti vor porni in coloana spre Primaria Bacau, avand in maini cate o lumanare. In fata coloanei, doua persoane vor purta o coroana de flori care va fi depusa in fata Primariei Bacau. (De data aceasta va trebui sa renuntam la coroana de flori deoarece am fost informat de catre Jandarmerie ca aceasta actiune intra in categoria manifestarilor publice catre trebuiesc autorizate. Deoarece doresc ca toate actiunile noastre sa fie civilizate vom amana pentru data viitoare  actiunea de depunere a unei coroane, data pentru care vom depune cerere de autorizare)

Pentru mai multe, click aici.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu