19 octombrie 2010

“ O lume fără foame”

0 Comentarii

Pe fondul impactului crizei economice mondiale, a cresterii preturilor la produse alimentare, de Ziua Mondiala a Alimentatiei, foarte mulţi băcăuani suferă de foame. Una din cele mai afectate categorii sociale sunt familiile afectate de inundatiile din vară.

Pe baza anchetelor sociale realizate de Cruce Roşie Bacău si a cererilor numeroase din partea băcăuanilor au fost întocmite proiecte de susţinere pe termen mediu pentru familiile afectate de inundaţii.
Astfel, în data de 16 octombrie, de Ziua Mondială a Alimentaţiei, 100 pachete alimentare si produse de igiena au fost distribuite de voluntarii Crucii Roşii Bacău către familiile din Bacău şi Mărgineni.
Au fost alaturi de Campania noastră: Asociaţia Stop Hunger si Sodexo ( au fost colectate de la angajaţi si donate 750 tichete alimentare in valoare de 6535,2 RON pentru a putea achiziţiona produse alimentare), Danone Romania ( a pus la dispoziţie produse lactate pentru 130 familii), Unilever Romania (donatie produse de igienă), Kraft Foods Romania ( donatie dulciuri).
Proiectul va continua şi o activitate similara se va desfasura si pe data de 5-6 decembrie, pentru a putea sprijini aceste familii in preajma Sfintelor Sărbători de Iarnă.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu