14 octombrie 2010

Ovidiu Vantu, acel controversat personaj...

0 Comentarii
Cu toata nebunia si foamea din Romania zilelor noastre, presa centrala de tip tabloid, mai scoate cate o "nestemata" care are darul sa coloreze cenusiul citadin.
Si iata cum Bacaul iar "e peste tot"...Frumoasa proprietate din centrul Bacaului, despre care stiam cand eram copil ca servea drept locuinta pentru nomenclaturistii vremii: celebra Dna Gainusa, etc, revine in actualitate ca proprietate a lui Ovidiu Vantu.

Chiar nu-mi explic ce l-a manat, ce l-a legat asa mult de Bacau incat sa achizitioneze imobilul ce e declarat si monument istoric, inca din urma cu 18 ani...
Profit nu cred sa fi facut cu ea, ca de valorificat, modest...Cert e ca fiind obiectiv de patrimoniu, acum la ceas de criza, slabe sanse sa "o marite" ! Oricum e de durata. Statul are drept de preemtiune asupra casei asa ca cumparatorii sa mai astepte! Publicul boem sa mai consume barfe iar vremea sa treaca! Ce pacat ca totul se pierde, incet, incet iar banii sunt unica masura a tuturor lucrurilor !

Vila a fost construita in 1936 de tatal lui Lucretiu Patrascanu iar edificiul a fost inclus pe lista monumentelor istorice in 1992, anul cand a cumparat-o Vantu. Mai sa fie?!*( Editorial)

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu