10 octombrie 2010

Finantari pentru protectia resurselor de apa

0 Comentarii
In perioada 18.10.2010 - 17.11.2010 Administratia Fondului pentru Mediu organizeaza sesiunea de depunere a cererilor de finantare, in cadrul “Programului vizand protectia resurselor de apa, sisteme integrate de alimentare cu apa, statii de tratare, canalizare si statii de epurare”.
Suma alocata acestei sesiuni este de 298.115 mii lei.
Obiectul Programului il reprezinta finantarea nerambursabila din Fondul pentru mediu a proiectelor ce vizeaza protectia resurselor de apa, sisteme integrate de alimentare cu apa, statii de tratare, canalizare si statii de epurare.
Este eligibil solicitantul unitate administrativ-teritoriala, inclusiv subdiviziunile municipiilor, precum si asociatia de dezvoltare intercomunitara, care actioneaza in nume propriu si nu are obligatii restante la bugetul general consolidat si la Fondul pentru mediu.
Finantarea se acorda în cuantum de maximum 95% din valoarea totala eligibila a proiectului si fara a se depasi suma maxima care poate fi acordata unui beneficiar in cadrul sesiunii de finantare.
Suma maximă care poate fi acordată este între 4 si 15 milioane lei pentru fiecare proiect, în functie de tipul de investitie si numarul de locuitori, conform precizarilor din Ghidul de finantare.
Dosarul de finantare continand toate documentele obligatorii (mentionate in Ghidul de finantare) se depune la Registratura Administratiei Fondului pentru Mediu.
Ghidul de finantare si informatii suplimentare referitoare la acest Program se gasesc pe site-ul: http://www.afm.ro/

Problema care se pune este daca avem manageri de proiect care sa conceapa proiecte eligibile?! Are balta peste dar daca nu stim cum sa accedem sau mai rau, nu se doreste!!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu