21 octombrie 2010

Raed Arafat in Bacau

0 Comentarii
Executivul Primăriei Municipiului Bacău s-a întâlnit în data de 20 octombrie cu ministrul secretar de stat, Raed Arafat, la întâlnire fiind prezentă şi conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Tema abordată a fost înfiinţarea şi funcţionarea viitoarei unităţi SMURD pe raza Municipiului Bacău. Paşii premergători acestui demers au fost deja făcuţi de către Primăria Municipiului Bacău prin emiterea mai multor hotărâri de Consiliu Local şi prin stabilirea locaţiei.

Conform celor convenite cu domnul Raed Arafat, acest centru va fi cel mai modern din ţară. Centrul SMURD de la Bacău va fi dotat cu un centru de comandă care va funcţiona în cadrul unui dispecerat integrat. De asemenea, pe lângă ambulanţele şi tehnica specială de descarcerare, SMURD Bacău va fi dotat şi cu un elicopter pentru situaţii deosebite.

Primăria va demara lucrările la noua unitate SMURD la începutul anului 2011. Aceasta va funcţiona în imediata vecinătate a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, de pe strada Milcov, locaţie în care va fi mutat şi actualul Serviciu de Ambulanţă.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu