22 octombrie 2010

Romania castiga primul turneu european de minifotbal

0 Comentarii

Echipa naţionala de minifotbal a României a câştigat primul turneu european de minifotbal. La turneul organizat la Bratislava în perioda 16-18 octombrie au participat pe lângă selecţionata României, reprezentantele de minifotbal din Austria, Ungaria, Cehia şi Slovacia.
Sportul românesc a înregistrat un important succes la Bratislava, unde reprezentativa de minifotbal a României a câştigat, într-o manieră impresionantă, turneul internaţional desfăşurat în capitala Slovaciei.

„Este pentru prima dată când minifotbalul românesc este reprezentat, la nivel de echipă naţională, într-un turneu în străinatate”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Asociaţiei Române de Minifotbal. „Succesul repurtat în compania unor echipe valoroase, cum sunt naţionalele de minifotbal ale Slovaciei şi Cehiei, dovedeşte valoarea ridicată a minifotbalului românesc şi ne îndreptăţeşte să sperăm la rezultate foarte bune şi în anul viitor, dar şi de aduce satisfacţie iubitorilor de minifotbal din România”, a adaugat Răzvan Burleanu.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu