19 octombrie 2010

Se apropie Halloween-ul!

0 Comentarii
Halloween-ul este una dintre cele mai vechi sarbatori, originile ei gasindu-se cu mii de ani in urma. Sarbatoarea pe care o cunoastem sub numele de Halloween a fost influentata de-a lungul secolelor, de numeroase culturi. centuries. In Imperiul Roman era Ziua Pomona, la celtici era festivalul de la Samhain, iar la crestini Sarbatoarea Tuturor Sfintilor sau a Tuturor Sufletelor. Link

Bacaul stie sa faca atmosfera cand vine vorba de o sarbatoare anuala ca Pastele, Craciunul, Revelionul si mai ales cele imprumutate, Halloween si Valentine's Day.
Dupa cum stim, cu prilejul acestor zile se organizeaza mereu spectacole, activitati scolare, targuri si diferite manifestatii la cele doua mall-uri din Bacau, mai precis Arena Mall si mai nou, Hello Shopping Park, ce ne va pregati un Helloween pe cinste, despre care vom vorbi in alt articol.
Totusi, ar mai lipsi ceva... Un film tematic in genul Halloween 2.

Scurt si la obiect, traditia imprumutata de la americani, obicei pagan, dupa cum este numit de catre cei credinciosi, va avea loc pe 30 octombrie anul acesta.
Referitor la party-urile din cluburile bacauane, vor fi mai putine decat in anii precedenti luand in considerare criza, ce a falimentat multe dintre locurile de distractie ale bacauanilor (Club Khemia, Club Opium, Club No Limit, in curand Club Principe :D), dar avem si un club nou, Club Privilege, ce se va inaugura vineri, pe 22 octombrie .

Va vom tine la curent cu fiecare eveniment in parte destinat Halloween-ului.

Pana atunci, pregatiti-va costumele si dovlecii!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu