7 februarie 2011

Idee inteligenta venita de la Sascut

4 Comentarii

Primarul comunei Sascut, Cristinel Bostan vine cu o idee destul de interesanta pe care multi primari nu o prea au. El invita in fiecare zi un cetatean din satele : Sascut, Pancesti, Beresti, Schinei, Valea Nacului, Sascut Sat si Contesti pentru a vedea cum isi desfasoara activitatea, pe post de observator-consultativ.
Fiecare comuna are problemele ei, rezolvate sau nerezolvate, unii din ei au probleme care necesita indrumarea la institutii si acesta prin functia pe care o detine il va indruma. Cetateanul care fi alaturi de primar va vedea cum acesta le rezolva sau poate chiar le aplaneaza.
O idee care vine pentru prima data din partea unui primar care a facut si face in continuare destul de multe lucruri pentru comunitate. Pana acum nici o primarie nu a avut o astfel de initiativa. Poate il va urma cineva, desi cred ca va putin probabil.
Voi ce spuneti? Ati dori ca primarul comunei sau orasului dumneavoastra sa faca asa ceva?
Astept pareri pe site.

4 Comentarii:

Anonim says:
8 februarie 2011 la 09:40

Buna idee dar nu toti primarii au deschiderea asta, altii nu stiu cum sa inchida usa de la birou.

Anonim says:
12 mai 2012 la 12:54

În una dintre cele mai frumoase comune ale Bacăului,Sascutul,actualul primar,Cristinel Bostan are mari probleme la depunerea dosarului pentru candidatura de primar .De ce! A agresat un politest în 2008,în plină campanie electorală! Fiind pregătit să intre în campania electorală cu dosare burduşite de probleme judiciare,acest omuleţ,deşi a suferit diverse condamnări penale cu suspendare, însa a beneficiat - în continuare –cum era de aşteptat,de altfel, de inimoasa susţinere a partidului potocaliu.Miroşeanu şi cu Cioara de Tina îl ţin în braţe pe puradeul reîntord din ţara lui Hitler,acum câţiva ani...de ce !se cam terminaseră bancomatele şi ce era de dat cu jula!
Dosarul de ultraj deschis de organele de anchetă s-a finalizat, în mai 2011, cu o condamnare pronuntata de Tribunalul Bacau. Instanta a decis ca pentru fapta comisa, Cristinel Bostan merita 2 ani de inchisoare cu suspendare, cu interzicerea dreptului de a alege si de a fi ales, respectiv dreptul de a ocupa o functie (...) „de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru savârsirea infractiunii”. Practic, prin natura condamnarii suferite acum un an, Bostan nu mai avea ce cauta la localele din 2012. Cu toate astea... Ministrul Berca l-a sustinut şi pe el şi pe Luca,care a comis un fals şi uz de fals în 2008,în cazul elevului Măgirescu,promovat la liceu,deşi nu susţinuse examenul de corigenţă la Chimie.....o poveste larg prezentată de presa vremii şi anchetată de IŞJ Bacău,Ins de Poliţie Bacău,Procuratura Jud Bacău etc.
Paradoxal, desi a agresat un politist, primarul Bostan a beneficiat chiar de sustinerea fostului ministru MAI (!), Gabriel Berca, seful PDL Bacau. Edilul a fost, de asemenea, sustinut de partid, care l-a propus pentru un nou mandat in fruntea comunei Sascut, una dintre cele mai mari din judet. Asta, in pofida condamnarii pronuntate de Tribunalul Bacau si care stipula interdictia expresa de a mai candida la o functie aleasa. Deputatul Mihai Banu, secretarul general al PDL Bacau, a precizat ca Bostan si-a depus candidatura, ea fiind acceptata de Biroul Electoral Judetean. Bostan a declarat recurs la sentinta data de Tribunalul Bacau, dosarul sau aflându-se - in acest moment – pe rolul Curtii de Apel. Aceasta va pronunta o solutie pe 17 mai 2012, in plina campanie electorala. Daca judecatorii Curtii de Apel vor mentine condamnarea cu retinerea drepturilor prevazute la articolul 64 cod penal, PDL are toate sansele sa se trezeasca fara candidat la functia de primar al Sascutului. Si asta, in timpul campaniei electorale!

Anonim says:
12 mai 2012 la 12:55

Traseist cu acte-n regula
In ultimii 4 ani, Bostan s-a remarcat ca fiind drept una din emblemele traseismului politic din judetul Bacau. In 2008, politicianul câstiga Primaria Sascut, in detrimentul marelui fondator al miscarii pesediste din comuna, Ioan Rauta. La acel moment, Cristinel Bostan era presedintele PIN Sascut (Partidul Initiativa Nationala, condus de la Bucuresti de Cozmin Gusa). Pâna la parlamentarele din 2008, Bostan si-a dat seama ca este, de fapt, liberal. Asa ca a trecut, cu arme si bagaje, in formatiunea condusa de Romeo Stavarache, preluând sefia PNL Sascut. La parlamentarele din toamna lui 2008, Bostan i-a sustinut pe candidatii liberali Cristian Cojocaru si Lucian Ciubotariu. In 2009, pe fondul nemultumirii vizavi de faptul ca PNL nu l-a ajutat cu nimic, Cristinel Bostan renunta la liberalism si, in perspectiva alegerilor prezidentiale, imbratiseasca social-democratia. Trecut la PSD cu toata echipa sa, Bostan l-a sustinut pe Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, facând campanie electorala pentru candidatul pesedist. Nici social-democratia nu i-a priit, insa, primarului din Sascut. In 2010, acesta a trecut la PDL, odata cu sosirea in partid a liberalilor Gabriel Berca si Mihai Banu. De aproximativ 2 ani, Cristinel Bostan conduce organizatia Sascut a PDL, remarcându-se prin autoturismele de lux pe care le conduce si prin rivalitatea locala cu social-democratul Ioan Rauta.
Fiind înconjurat de oameni mânjiţi tot ca el,de teapa lui BORTUN,LUCA,PETRACHE,LEONTE si alti pitici din ceata lui PITIGOI,acest personaj a trecut în 2010 la epurarea celor mai buni fruntasi ai PDL Sascut,Manolescu,Diaconu,Otetea,Sarghiuta,Bulin,etc,altii si altii pe care i a inlaturat din organizatie.
Dacă Bostan pierde recursul făcut pe 17 mai ,atunci Borţun rămâne singur şi fără sprijin din partea USL Sascut.
Domnul primar Răuţă Ioan,fiind susţinut de toţi membrii PSD si PNL Sascut va castiga lejer alegerile,iar BOSTAN şi BORTUN vor fi scosi in sfarsit din algoritmul electoral.Va fi cea mai zdrobitoare victorie a social-democratilor din istoria organizatiei de partid a lui nea Ion Rauta de la Sascut.
S-a înconjurat într o perioadă record de cei mai buni economişti şi intelectuali ai comunei,Bostan rămânând numai cu tractorişti,care încaseaza uriasa suma de 500 lei pentru a ara un hectar de pamant.Este o rusine!Cum este posibil ca Nelu Iosub sa si bata joc de beresteni si sa le ia 500 lei la un hectar de arat.E posibil! Pai Rauta le cere 200 lei,numai pt motorina.....cum de el poate şi ceilalţi nu pot! Nu credeti ca sunteti in mana unor sacali ca Bortun.Bostan,Iosub,Luca şi Leonte.Petrache nici nu mai comentam de el......ca isi mananca de sub fund.....e Ceausescu II! Am ajuns mai rau ca satele din tara lui Berila,sa fim pusi in fata unor oameni lipsiti de caracter si moralitate.Am ajuns sa traim in saracia si mizeria provocata de acesti functionari care ne au indatorat cu totul în viitorii 40 de ani.Sa vedem cine va plati cei 55 miliarde de lei pe care le datoreaza institutia Primariei Sascut societatilor de la drumuri si asfalt.Cine e vinovat ! Noi! De ce ! Ca ne platim impozitele corect ! Sa de a bunul Dzeu sa vina domnul Rauta la putere sa i terminam pe acesti marlani ai satului LUCA,PETRACHE,BOSTAN,BORTUN,ne am saturat ! Ne au furat toti banii din bugetul Primariei Sascut! Afara cu acesti ticalosi ! Afara PDL!

Anonim says:
26 mai 2012 la 19:02

Bostane,ce sa ti fac!Ai cam dat de naiba!De acum,nea Ionica te cam pune la punct cu noua echipa.Sunt curios ce se va intampla cu aceasta gasca din filmele cu prosti,gen Pancescu,Petrache,Luca,Bostan,Bortun,Apostol,Ungureanu/probabil acesta din urma se va arunca din nou in cap de pe primarie ca in 2008,un tembel din targusor,probabil un om cu probleme la cap,va spun eu ce se va intampla cu acesti ticalosi!Vor pleca exact cum pleaca ciobanul cu oile la munte!Speram sa ne curatam de acesti babalaci,Sascutul a saracit si ne am intors cu 25 de ani in vremea comunismului.Am ramas datori si riscam sa ni se sechestreze toate bunurile mobile si imobile din patrimoniul institutiei Primariei Sascut!Sa de a Dzeu sa vina nea Ionica la putere

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu