5 februarie 2011

La Bacau incepe returul campionatului

0 Comentarii

In data de 19 februarie returul Campionatului Judetean de Minifotbal de la Bacau se va relua. Dupa o pauza de 2 luni, jucatorii de minifotbal din Bacau sunt asteptati sa reia cursa in vederea desemnarii echipelor care vor reprezenta anul acesta Bacaul la turneele finale. O alta miza in acest an pentru practicantii de minifotbal o reprezinta echipa nationala, Bacaul avand anul trecut deja doi jucatori convocati in prima reprezentativa a Romaniei la Minifotbal, Ionut Pricope si Sorin Ghius.
Revenind la campionat, returul se anunta unul foarte antrenant, in acest momentul clasamentul este dominat de Grafit, la 5 puncte distanta de locul 2, ocupat de Petromold. La fel de stransa este situatia si cu celelalte echipe care vin tare din urma pentru a-si asigura un loc in play-off-ul competitiei, in urma caruia se va desemna si clasamentul final al campionatului de la Bacau.
"Campionatul e deja la jumatatea sa, astfel incat nu putem sa vorbim inca de o favorita care sa-si fi revendicat deja titlul. Este adevarat ca Grafit domina campionatul in acest moment, dar jocurile nu sunt inca facute, mai mult decat atat se anunta deja un retur foarte disputat. Pentru 2011, le doresc tuturor participantilor sa ramana in aceeasi nota de sportivitate, iar echipele ne vor reprezenta la turneele finale de anul acesta sa urce pe podium, mai ales ca am avut doi jucatori convocati la lotul national care au avut o prestatie remarcabila in adjudecarea titlului de campioni europeni pentru Romania",a declarat Gheorghe Burleanu, managerul general al campionatului de la Bacau.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu