5 februarie 2011

La multi ani Tom si Jerry!

2 Comentarii

Luna aceasta se implinesc 71 de ani de cand personajele Tom si Jerry au aparut pentru prima data de ecran. De atunci si pana acuma cele doua personaje au ajuns sa fie iubite de toata lumea indiferent de varsta. Tom şi Jerry s-au născut din inspiraţia a doi oameni, William Hanna şi Joseph Barbera, care s-au cunoscut în 1937, pe vremea când lucrau la celebrele studiouri Metro Goldwin Mayer (MGM) si de acolo a pornit ideea care a starnit bucurie in randul copiilor si adultilor deopotriva.
În numeroase episoade Tom Motanul încearcă să-l captureze pe Jerry Şoarecele colocatarul său nedorit, creând haos şi dezastru. În anumite episoade Tom încearcă sa mănânce păsări, peşti sau alţi şoareci, însă niciodată pe Jerry sau pe Tuffy. Unele dintre motivele care duc la război sunt: sabotarea planurilor lui Tom de către abilul său inamic, consumarea alimentelor de către Jerry pe care Tom ar fi trebuit să le păzească, răzbunarea, un motan rival, o femelă sau doar din plăcerea unuia dintre cei doi inamici. Tom reuşeşte rar să-l prindă pe Jerry, doar atunci când şoricelul ajută alte victime ale lui Tom.
Succesul Tom si Jerry a adus celor doi creatori 7 premii Oscar, iar in anul 2000 revista ''Time'' a considerat aceasta serie printre cele mai importante show-uri de televiziune din toate timpurile.

2 Comentarii:

Anonim says:
5 februarie 2011 la 14:43

imi place cum scrii!e ok! bravo!!!

cornelia says:
5 februarie 2011 la 19:33

ms.as vrea sa stiu cine esti

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu