3 februarie 2011

Salvatorii de vieti!

0 Comentarii

Despre ISU Bacau auziti in fiecare zi, dar probabil ca unii nu stiu cine sunt cu adevarat. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” Bacau este destinat să execute misiuni de prevenire, monitorizare şi gestionare a situaţiilor de urgenţă si face parte din forţele de protecţie ale sistemului de securitate şi apărare naţională şi din subsistemul local de management al situaţiilor de urgenţă.
Unitatea s-a înfiinţat în conformitate cu prevederile ordinul ministrului Ministerului Administraţiei şi Internelor nr. S / II / 3950 din 20.12.2004. Începând cu data de 15.12.2004, personalul Grupului de pompieri „Mr. Constantin Ene” al judeţului Bacău şi Inspectoratului de Protecţie Civilă Judeţean Bacău s-a transferat în interes de serviciu, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău.
La orice semnal ei actioneaza prompt pentru a veni in ajutorul cetateanului si pentru a nu exista victime omenesti. In explozia de pe strada Martir Horia din decembrie au fost mobilizate toate echipajele, in explozia de la CET de acum un an cei de la ISU au fost prezenti trup si suflet pentru a impiedica pierderile de vieti omenesti.
Cand este vorba de incendiu, de ajutor pentru SMURD Bacau, de misiuni de asigurare, prevenire si stingere a incendiilor si protecţie civilă cei de la ISU Bacau sunt acolo pentru a ajuta cetateanul.
Ei sunt cei care in orice situatie actioneaza pentru binele cetateanului si previn multe situatii in a deveni critice. Pentru acest lucru ei merita toata admiratia si tot respectul nostru!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu