1 februarie 2011

Zemes sub ochii celor de la ISU Bacau

0 Comentarii
decat niciodata...
Luni, 31 ianuarie 2011, la ora 08.16, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti s-a deplasat în comuna Zemeş, sat Zemeş pentru continuarea asigurării măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, de protecţie civilă şi înlăturare a oricăror situaţii de urgenţă ce pot apărea în urma unor infiltraţii de gaze din sol. Măsurile de asigurare a zonei se execută permanent de echipaje din cadrul inspectoratului, în urma producerii, în data de 08.12.2010, ora 03.24, a unei explozii urmate de incendiu, la o locuinţă din satul Zemeş, comuna Zemeş.
În urma cercetărilor efectuate de către lucrătorii S.C. E-On Gaz S.A, s-a stabilit că nivelul concentraţiei de gaz este ridicat în sol şi există pericolul producerii unei explozii.
La ora 13.48, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, strada Panselelor, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma sesizărilor privind prezenţa mirosului de gaz pe casa scării. În urma verificărilor de către personalul specializat de la S.C. E-ON Gaz, s-a constatat prezenţa unei fisuri pe conducta principală de alimentare cu gaz metan. De asemenea, s-a constatat şi faptul că concentraţia gazului metan se afla în afara limitelor explozive. Remedierea defecţiunii a fost executată de către echipa de la S.C. E-ON Gaz.
La ora 19.17, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, pe Calea Bârladului, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor în urma sesizărilor privind prezenţa mirosului de gaz la un branşament de gaz metan amplasat în aer liber. În urma verificărilor efectuate de către personalul specializat din cadrul S.C. E-ON Gaz s-a constatat faptul că branşamentul prezenta o fisură de 3 cm şi de asemenea, că pe conductele de alimentare cu gaz metan s-a identificat prezenţa unei tensiuni electrice.
La faţa locului s-a deplasat şi o echipă din cadrul S.C. E-ON Electrica care a efectuat verificări în vederea identificării defecţiunii. Echipa de la S.C. E-ON Gaz a oprit alimentarea cu gaze şi a sigilat branşamentul, urmând ca în cursul zilei de astăzi să se continue lucrările în vederea identificării şi remedierii defecţiunii. În urma debranşării, 12 apartamente au rămas fără alimentare cu gaz.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu