24 ianuarie 2012

Starea Natiunii de Ziua Unirii

0 Comentarii



Militarii pansionari s-au alaturat astazi protestatarilor. Cei din sanatate si din invatamant s-au atasat marsului de protest din Capitala ce s-a pornit de la Palatul Victoria. Grupul s-a indreptat apoi catre Televiziunea Romana, receptata ca un instrument al Puterii. Armata si Procuratura se pare ca trec de partea poporului, alaurandu-se Protestului Ofiterilor. In Piata Universitatii gruparea adunata acolo dupa orele pranzului, i-a integrat pe cei de la Palatul Victoria, si impreuna cer dreptul la o viata decenta.


Ziua Unirii de la Iasi s-a cuagulat in jurul dispretului fata de puterea actuala.(...)



De partea cealalta, putera face demiteri si noi investituri. Cristian Diaconescu a fost uns ministru de externe si urmeaza sa depuna juramantul...Decizia Curtii Constitutionale de maine ne va arata calea: daca PDL-ul merge inainte sau vom avea alegeri anticipate.




Vremea se va inrautati din aceasta noapte. Viscolul oare va slabi vointa poporului?Cedarile puterii s-au succedat insa lumea nu a cedat: taxa auto, repunerea lui Arafat, demisiile gen Baconschi... Concesiile facute indica faptul ca Guvernului ii e frica; De ziua Unirii, intr-o zi cu conotatii istorice, Basescu se ascunde de popor. Intr-o zi in care Presedintele are datorii fata de popor dezertarea sa arunca semne de intrebare...Guvernul s-a ascuns astazi la Palatul Parlamentului, neavand curaj sa dea piept cu poporul...Acum Diaconescu depune juramant de credinta in fata lui Basescu, in fine, e asteptat Basescu. A venit si e zgribulit! O tine sus si tare cu redresarea natiunii!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu