31 ianuarie 2012

Ultima noastra iarna cu Boc

0 Comentarii
Astazi ne-am lamurit. Basescu nu avanseaza nici un fel de garantii ca vor fi posibile majorarile de salarii sau de pensii. Asa ca romani, vedeti cum va luptati cu frigul, ca omul nu pleaca. Pur si simplu nu vrea sa plece!

Un viscol a fost de ajuns pentru ca Romania sa fie total paralizata. Pacat ca conducatorii nostri nu s-au prins cum reusesc austriecii, nemtii, sau elvetienii sa-si curate soselele ca-n palma in ciuda vicisitudinilor naturii. Ai nostri poate sunt interesati cum sa rasuceasca cartile, ce aliante sa mai faca ca ei sa fie in joc. Boc a pus mana pe lopata in scop solidar. Incearca sa ofere un exemplu personal intr-un moment greu pentru populatie, ca sa-si mai netezeasca imaginea sifonata rau- de protestele din strada. Apropo de strada, oamenii continua lupta; lupta cu sistemul, cu gerul, cu foamea. Ceea ce nu intelege premierul e ca lumea nu-l doreste coleg la deszapezire, ci mai curand, sa vada pe DN-urile noastre niste mamuti mecanici care sa curete zapada. Asadar, premierul a ramas repetent si anul acesta la comunicare, reusind totul timpul sa fie pe langa problema!

Comasate sau nu, anticipate sau la termen, anul acesta vor fi alegeri. E ultima iarna cu Boc...Un lucru destept de facut e sa ne punem pe treaba, si sa ne prezentam la urne atunci cand vom avea ocazia. Asa se rezolva lucrurile intr-o democratie(...)

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu