29 februarie 2012

Centrul de Comunicatii la aniversare

0 Comentarii

Marţi, 28 februarie 2012, prefectul judeţului Bacău, Constantin Scripăţ, a participat la manifestările dedicate sărbătoririi a 30 de ani de la înfiinţarea Centrului 115 Comunicaţii RMNC (reţeaua militară naţională de comunicaţii).


Programul activităţilor a cuprins ceremonialul militar şi religios şi alocuţiunile invitaţilor. Cu această ocazie, prefectul a transmis aprecierea sa faţă de activitatea desfăşurată de Centrul 115 Comunicaţii RMNC, faţă de misiunea îndeplinită cu succes şi faţă de personalul şi tehnica din dotare care îndeplinesc toate standardele de interoperabilitate ca cele mai moderne armate din NATO.



Profesionalismul personalului din cadrul Centrului 115 Comunicaţii RMNC a fost confirmat şi la înlăturarea efectelor inundaţiilor din judeţul Bacău din anul 2005. Centrul a acţionat operativ pentru evacuarea locuitorilor şi bunurilor materiale din zona Comăneşti şi din municipiul Bacău, pentru decolmatarea căilor de acces şi locuinţelor din Comăneşti, Agăş, Asău şi Ciobănuş şi a inundaţiilor din anul 2010, în zona localităţii Săuceşti.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu