29 februarie 2012

Crucea Rosie mereu pregatita pentru a ajuta sinistratii

0 Comentarii

Crucea Rosie Romana este pregatita permanent sa intervina de urgenta in sprijinul populatiei afectate de dezastre, cu alimente, apa, corturi, cearsafuri, paturi, saci de dormit, cizme de cauciuc, paturi pliante, dezinfectant si alte materiale de stricta necesitate.


Depozitele filialelor de Cruce Rosie din toata tara sunt aprovizionate cu materiale pentru acoperirea nevoilor a 5.000 de persoane. In functie de evolutia situatiei, Crucea Rosie Romana poate suplimenta depozitele zonale cu materiale de prima necesitate din stocul de urgenta al depozitului central al CRR.


Conform misiunii sale, aceea de a veni in sprijinul persoanelor vulnerabile in situatii de dezastre si de criza, Crucea Rosie Romana a intervenit inca de la debutul caderilor masive de zapada, cu alimente, apa, paturi, saci de dormit, imbracaminte si materiale de igiena. Pana in data de 29 februarie 2012, peste 60 de tone de alimente, apa, paturi, imbracaminte si lemne pentru foc au fost directionate in zonele afectate din judetele Buzau, Vrancea, Ialomita, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Tulcea si Mehedinti.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu